the time is running away like never before

Lördagen skulle  vi fira mina värdföräldrar, 50 & 51! vaknade runt 11, hann med sjukt mycket innan vi begav oss till hotellet , gjorde  v oss och sen gick vi till stället vi hade hyrt, drack och käkade gott, vi unga som inte fick drika och till en spelhall, tror inte en spelhall med mest ''wii'' likande spel skulle funkat i sverige, men det var över mycket folk där. gick där ifrån runt 12 och somnade gott vid 2. 
 
Söndagen var vi tvunga att lämna tidigt, gick upp 8.30 åkte hem städade lite, på kvällen spelade jag tennis med michael, axel & Domanic. 
 
idag måndag, skola som vanligt, håller på och planera allt infö prom och är sjukt taggad nu om allt går som plannerat. skulle ha ett tennis game, men det började regna så jag. lauren, Sarah och Rachel stack och käkade glass och pommes.. nyttiga osv. Kyrstin är sjuk, så var snäll och gick och köpte glass och chocklad till henne, frågade ocjså henne till prom på samma gång, haha! 
 
 

friday-friday

Fredag kväll: stack ut med ett gäng för att se bio, MC sedan kom axel och michael och då stack vi och bowlade! 
 
Lördag: gick upp tidigt för att åka till Detroit och rundor i downtown, fick se över till Canada Hur coolt är inte det?!?! gick sedan på ett baseball game, sjukt rolig upplevese som jag är så sjukt tacksam över att min värdfamilj bjöd med mig på. efter det åkte vi till en grekisk restaurante, servitrisen var sjukt snygg så lämnade mitt nummer på bordet, whynot lixsom! på kvällen kom Rachel, Sarah, michael & Axel over.¨
 
 
Söndag: min första Amrekanska påskafton, började med kyrkan,furkost ute sendan var det att åka hem och förbereda den goda maten, alla hjälpte till och alla är så sjukt snälla, min värdmorfar skickade ett påskkort hela vägen från ohio till mig, hur gulligt? och vi var över 10 pers när vi åt, åkte till min skola för att spela lite tennis med Kyrstin och hennes kusin! var tvungen att gå och sova tidigt efter som vi hade skola på måndagen, varför har inte vi också det??!
 
 
 
 
Månadg: skola, tennis och sitter och funderar på vad jag gjorde efter skolan, minns inte men vet att jag gjorde något...
 
Tisdag'. hade tennis match, förlorade en, vann en, på kvällen blev det taccobell och sen gick jag michael och axel på en teater på deras skola. 
 
onsdag: skola, hade tennis match vann båda, away game så vi fick dela buss med en massa baseball killar, nog den roligaste bussturen jag varigt med på... inte nog med det vår busstant körde fel hela tiden, vi blev sena och killarna blev sena... kom hem sent, åt och sov.
 
Torsdag, skola, tennis match hemma, spelade bara en och vann den ( tro inte att jag är duktig nu... alla andra är rätt dåliga) efter det åkte jag hem till the twins ( rachel and Sarah) käkdae pizza och gjorde läxor och seplade v-spel. 
 
Fredag. skola, en konstig dag, sista dagen dom säljer promtickets så det var en heldel promförfrågningar, jätte gullgt, min kompis blev frågad idag med!!  och mina plner inför prom börjar klarna allt mer och mer och ser fram emot det nu sjukt mycket!! vår match blev inställd pga regn vliket suger... ska ut och äta med michael och axel ikväll sen får vi se vad som händer.. 
 
Idag fyller Nikita 18, älskar dig babe och saknar dig jävligt mycket
 
 
Imorgon fyller pappa år min värdmamma (50) så vi ska ha stor fest, hyrt lokat samt hotelrum! och min värdpappa, lite kul att alla fyller år på samma dag... 

good Friday

nu har usa varigt snäll och givit oss en dag ledig för easter, idag! 
 
 
Igår var en super rolig dag. skola först, gjorde nada på lektionerna, skippade första så jag kunde beställa min tröja till puderpuff och sedan hade vi lite lekar. hade half-day så slutade 10.30, Gick ut för lunch med några kompisar, sedan vidare till favvo stället orange leaf ( frozen yoghurt) så.jävla.gott. Åkte sedan hem till en kompis, chillade och var tillbaka på skolan för tennis fottt klockan 2.30. Hade mitt första tennis game, pga kylan och dåligt väder hade resten varigt inställda. körde dubbel med min partner sarah! vi vann med 8-0, wihoo! 
på kvällen kom massor av tjejer över hit + axel and Michael. vi hade bonefire, mys och sleepover! 
 
Idag har jag mast chillat hemma, varigt i kyrkan för ''good firday'' om någon timme ska mina kompisar hämta upp mig för att senare kolla bio, efter det kanske michael & axel is coming over. 
 
IMORGON IS THE BIG DAY! haha nä, men ska gå och se baseball, detorit mot LA om jag inte minns fel. ska bli super kul. På söndaag kommer hela tjocka skläkten över (som vi burka säga i sverige), för påskmiddag. 
 
Har fått nytt flygdatum hem nu, åker med wave 6 vliket är 24-26 juni. ska hinna med arizona innan det, vilket vi ska boka nu i helgen! ha det la bra!! pusss 
 
 
 
året sämsta selfi går  till mig!
 

It's not a year in your life, it's a life in a year! Så sant.

Tiden börjar dra ihop sig och det är bara 50 dagar kvar innan jag slutar skolan, halva jag vill bara stanna här föralltid, men ush vad jag saknar alla där hemma och guuud vad jag längtar till sommaren 2014 och alla planer jag har! Jag trivs så bra nu, i helgen ska vi på baseball game, fira påsk, på torsdag kommer Mia över osv spenderar natten till fredagen! Har 3 tennis matcher denna veckan som också ska hinnas med och tennisfotto! 

Nästa vecka har jag 4 matcher plus en turnering! På lördagen fyller pappa år, plus båda mina värdflräldrar, lite kul! Mom. fyller 50 och det ska firas på kvällen! 

Så måste bara säga lite hur vädret har varigt, igår klockan 06.00 var det 19 *C och nu 48h senare 06.00 är det -3 och Snö?? WTF? Hur? Just in Michigan Right now SPRING BREAK

lovet rullar på, i måndags var jag på mallet med kompisar, fick med mig lite snygga blusar, på kvällen kom Michael & axel over! 
I Tisdags hängde jag med axel under dagen och på kvällen kom ha och michael over agint
 
I går, gick jag upp 6.30 (!!!!) för tennis  i 2h, kollar youtube med Kyrstin, och däckde sedan i 2h, vi åkte till kyrka för att servera soppa, och sen hem till michel & axel, var ute och gick i nästan 2h, köpte en slurpy på 7-11 ( klasic by now) innan vi åkte hem. 
 
Idag har jag sovit ut till 10.30, sköööönt. får se vad vi hittar på idag, men imorgon ska vi till ett stort outlet mall!! sjukt taggad, behöver massor av nya spring skor!! 
 
 
NYC with this girl
 
 
 

IN LOVE WITH THIS PALCE

Hej! lever livet i usa nu, och kan inte ha det bättre! Fick en familj förra veckan och flyttade in hos min nya värdfamilj som beståv av en mamma, pappa, och syster på 17 år! tyrivs sjukt bra just nu, och att ha en bra värdfamilj gör upplevelsen 1000 gånger bättre! Just nu har jag springbreak och att alla mina kompisa är i Florida just nu gör inte saken bättre!  men det börjar bli värmare och trivs rätt bra är i Michigan! har lite planer planerde innan jag åker hem
-baseballgem
-house festival in detroit
-run or die
-outlett mall
-upnorth in michgan
-ohio
- Cedar point, OH
-prom
-canada
-senior all night party
-tennis and band banquet
- graduation
-kanse Arizona
-KANSKE drar med min värdsyrra hem till sverige
 
Är så sjukt glad att denna familjen tog emot mig, trivs as bra och har sjukt kul med min värdsyster!
 
 
Idag kom vi nyss hem fårn kyrkan, lunch, och en runda på mallet. Ikväll kommer michel & axel förbi!
 
För att följa mitt liv live add me on snapchat @ Sarah.444 haha! 

RSS 2.0