Jul. 18, 2013

Hade en mycket trevlig dag i götet, tog sista tåget hem och fick med mig lite shopping och en mage full av mat!

Idag är jag hemma, känner mig inte riktigt frisk för att gå tillbaka till jobbet än, dock sämre än vad jag mådde igår då jag orkade röra på mig, ska bara sova och vila ut idag så jag kan jobba imorgon! Need my money!!


GÖTEBORG!!

NU sitter jag på tåget på en spontanare till Götet, kände att jag behövde komma från jobbet och sjukanmälde mig.. Orkade verkligen inte jobba idag, så ska istället få träffa Elin en sista gång på ett helt år, jobbigt mycket jag kommer sakna den tjejen!


Najs med sommar!

När jag inte jobbar, som jag gjort nu 16 dagar i sträck... Träffar jag mina vänner. Mina mange brudar kom upp till Båstad i Onsdags, vi kollade in lite butiker och tog en lunch innan jag for iväg till mitt jobb. I torsdags kom Hannah, Vendela & Lowsia upp på kvällen och hos mig tills fredag då vi solade & badade! I Lördags jobbade jag 13h i sträck. Jag var rätt död då. I söndags kom Lina & Olivia upp, vi drog ut och hade det rätt najs om man bortser hur kvällen fick sluta, men 2h sömn åkte jag in till stan och fixade lite saker, tog en fika med pappa och drog mig sen till jobb, fyy vad jag mådde...


Jobbjobbjobb

Jobbar nu i tre veckor i sträck.. Med massa stress under lunchen, fick löneökning idag till 90/h så klarar ej! Försöker träffa mina vänner så ofta jag är ledig, igår var jag i LA och hängde med mina Mange tjejer, fick dock sticka tidigt pga jobb & tåg..


RSS 2.0