Vegas & AZ

sista veckan i skolan sprang förbi, hade examens pluggade inte till dom men lyckades ganska bra. Just in america. Fick säga hejdå till en massa fina människor som jag träffat under mitt år, so sad :( . På fredagen efter skolan packade jag det sista innan vi Åkte iväg till flygplatsen, mot LAS vegas! Hade två helt under bara nätter där. Även om dom strulade till det med hotellrummet så jag fick sova på en soffa så var det sjukt mysigt. Hög musik goa drinkar och go mat. Definitivt en stad jag vill tillbaka till. Söndag åkte vi mot Arizona, G.C. Vi ska vara här one more night. Har dock börjat bli sjuk... Imorgon åker vi mot utha, det är sjukt kallt här också. 15-17 grader och vind.. Ska ladda upp mer bilder senare. 

VegggasAZ 

Cedar point & goodbye party

Cedar point and goodbye party!! 

Så för 2v sen åkte jag till Ohio för min värdkusins graduation party, på lördagen åkte vi mot cedar Point ett jätte stor tivoli! Vi spenderade natten på cedar Point hotel, så sjukt fint. Träffade Jack och alberto från Italien och deras spanska kompis, åkte med dom till nyc så det var kul ty få träffa dom igen! Snackade, myste på stranden och hotellet. Dagen efter checkade vi ut och begav oss mot tivolit. Vi Åkte 25 olika, hade så sjukt kul. Dock kunde jag inte prata normalt på en vecka, haha! 


Förra lördagen hade jag mitt hejdå-party. Fixade svensk mat, köttbullar, pasta sallad, chokladbollar m.m. Hade sjukt kul. Familj och vänner kom och gick och det var så sad att se vissa av dom one last time :(. 

TENNIS BANQUET!

Tennis banquet. Det är vår tennis avslutning, massa mat serveras, man får sitt diplom, priser om man varigt extra duktig eller priser framröstat av laget! Hade en super rolig kväll med mitt lag, alla samlade en sista gång. Jag blev även framröstad av mitt lag som lagets Partriots, vilket är eb spelare som cousino är stolta att representera, blev sjukt chockad och super glad!! Här är lite bilder som sammanfattar kvällen! Vi seniors som inte kommer tillbaka nästa är fick en liten extra gift. Så snällt! KANADA

... Fortsättning följer som lovat! 

Det tog cirka 5h att komma till Nigeria falls in Canada! Vi checkade in på ett hotel så vi hade utsikt över fallen, så sjukt fint!! 

Vi åt lite lunch, gick ner till fallen för att åka en båt tur "under the falls" Gud vilken upplevelse, så sjukt fint, vinden med stimmet från fallen blåste på en, man blev rätt blöt, med det var de värt! Båtturen låg på $20 och varade 20 min! Får du chansen, åk den! 


Vi gick rundor i staden, det var så fint där, massa random butiker, massa mat osv! Vi fick i oss en go pasta kvällsmat med glass till efterrätt! 

Vid 21 gick vi tillbaka till hotellet för att bada i Poolen, somnade ganska snabbt efter, var fortfarande trött från prom natten! 


Dagen efter gick vi up vid 9, åt frulle på hotellet sen åkte vi in mot Toranto! En av Kanadas större städer! Vi gick up i CN- Tower vilket är en stor building over Toranto! Så fin utsikt vi fick! Gick sedan efter några timmar vidare för kvällsmat innan vi begav oss hem på vår 4h åktur.


Måndagen kunde jag äntligen sova in, åh vad skönt det var. Sov i 12h. Vi köpte en ny bil till min värdsyster vilket var sjukt skönt för nu kan vi åka varit vi vill ( nästan)!! Gick på poolparty vid tre hos min kompis, hade jätte mysigt och kom hem runt 21 då jag fixade lunch, duscha och sova. Hade skola nästa dag! 

Denna helgen var sjukt roligt också, så får skriva mer om den senare... Fortsättning följer... 

RSS 2.0