PROM 2K14

Prom var så bra, allt var så lyckat och jag hade the time of my life på min american Prom. 
 
Dagen började med Seniorbreakfast, hunted house var temat och det var super kul, talent show, tävlingar, massa amerekansk mat, tårar osv. lite dåliga bilder som sammanfattar morgonen. 
 
 
Åkte sedan hem för att fixa mig, Rachel and Sarah hjälpte oss att fixa hår och smink, så lyckat!
 
 
 
åkte sedan mot skolan men värden största klänning haha, mötte upp vår grupp och satte oss på vår partybuss. 
dock hade vår orginal gått sönder så vi fick en annan buss, ''partybusdetroit.com'' japp den så förjävlig ut utanpå men helt ok inne, men musiken dunkade och det var as fett..
 
 
vi åkte sedan till george, george 20 min away for pictures, med ungefär hela skolan, alla var där. så stress och lite för mycket folk men vi lyckades ändp fp ihop lite bilder... ska be mina vänner skicka några senare med! 
 
 
åkte vidare till plaza där själva promen skulle vara, gud så fint det var. vårt tema var Gatsby, '' den som håller de vildaste festerna. 
 
 
 
party, party hela kvällen ända till 22 då prom court, king and queen nämndes... blev så lycklig, två av mina vänner Polo and Alivia vann, de är de snällaste personerna du kan möta!! 
 
Partybussen väntade på oss vid 23 när prom var över!! 
 
 
Så var det dags för Polos After party!! det var sjukt kul, massa folk från skolan var där, många sov över i tält, folk badade och hade det allmänt bra. stannde tills 2 då min värdmamma kom och hämtade mig och min värdsyster efter en sjukt lyckad kväll och dag.
 
7h senare helt död satt jag i bilen på väg till Kanada... fortsättning följer en annan dag, ska hoppa i duschen, fixa inför imorgon då det är min systers band Banquet, på fredag åker jag iväg igen och Söndag är det Cedar Point, google it. 
 
 
 

Mackinaw/tigers stadium

Denna helgen har varigt helt underbar!! det är så sjukt fint uppe i Mackinac Island, god mat, härligt väder, och underbar natur! åkte hästovagn, cyklade tandamcykel!! vi åkte upp på fredag efter skolan, 6h i bilen, åt kvällsmat på vägen, tog ett nattdopp sen somnade vi gått, fick en kingsize bed all for me! gick upp tidigt och var redo att åka över till ön 9.30 dagen efter! spenderade hela dagen där ända tills 17, vi åt lite för mycket med gott var det, åkte runt hela ön tog sjukt många bilder. åkte tillbaka med en försenad slöbåd som var iskall så det var mindre kul. Gick rundor i mackinaw City ett tag, köte glass och en jväla massa popcorn, fick smaka ölpopcorn, hmmm det var en konstig smakupplevelse helt klart! Åkte tillbaka till hotellet och badade i jacuzzin, åh vad skönt det var. Sov och gick upp 6 dagen efter för att åka tillbaka, hann med touren på tigers stadiumen vilket var sjukt roligt!! här får ni lite biler!!!
 
 
CountDown!!
 
Days until....
 
Senior breakfast/Prom-3 days
Canada-4 days
Band Banquet- 9 days
Ohio- 10 days
Cedar point- 12 days
Tennis banquet- 14 days
Goodbye party- 17 days
Last day of school- 24 days
Cali/lasvegas/AZ- 24 days
Coming home- 35 days
 

BILDBOMB

Mom and me
Fav sis

Tennis!! 
Astronomi 6th
Hallway spirit week #puderpuff go seniors! 
Söndag! Morsdag, sol, mys! 

the weekend!

I fredags stannade jag kvar på skolan i 3h för att hjälpa till att deckorera inför vår spiritweek, det är puderpuff på torsdag, Promcourt ska presenteras osv!! Seniors vs Joniors!! ska vara med och spela och är sjukt taggad! hänge med min värdsyster hela kvällen, shopping, äta ute och frozen yoghurt bestod källen av!
 
I lördags hängde jag med Sarah och Rachel, vi spela tennis i över 2h, kollade på en tunering och åt en massa mat, på kvällen såg jag neighbours på bio med, Sarah , Rachel, Rizzo och Lauren, riktigt bra film!! se den! 
 
Idag är det mors dag i USA och massa andra länder så det firasdes, vi åkte till kyrkan, åt frukost ute, hade familjen här och åt  massor med mat!! Cyklade till skolan med Rachel och Kyrstin på kvällen för att spela lite tennis! sjukt mysigt! det har varigt sol och 25+ hela helgen vilket gillas, har börjat få lite färg med!! dock ska det gå ner och regna nästa vecka!! buuuh! 
 
no pics today! 

My plans before Sweden!

Igår satt vi ner och planerade den resterande tiden jag har kvar här i staterna, har varje helg inbokad fram tills jag åker hem torsdagen den 26 juni!! Bloggen kommer inte vara på topp, men ska försöka uppdatera er om m´vad som händer här nu de sista veckorna!
 
 
Denna helgen (1) 
 
På Fredag ska hjälpa till på princessnight viliket the leadership ordnar, det är för tjejer mellan 6-10 år, det ska få göra allt mellan baka, måla naglar, ta fotton med prinsessor och prinsar, ja helt enkelt leva en natt som en princessa. 
 
Lördag ska jag volonter på en slowwalk i donw town detroit för min moms jobb. På kvällen träffar jag förhoppningsvis Mia från DK. vi båsda är väldigt bussy. 
 
Söndag, kyrka, äta ut och vila!!! kanske drar och splear lite tennis om vädret håller. 
 
Helg (2)
 
Fre-lör ska jag förska hänga med kompisar och bara njuta! ska även ha en morsdag middag med alla EF-mammor, och ett sista lol första möte och träff med alla utbytisar! 
 
Söndag. förmoligen fira morsdag!
 
Helg (3)
Torsdag har jag puderpuff, ska bli intresant, och vad jag hört från killarna är deras cheerleading väldigt rolig! lär bli en awesome dag! 
Åker vi efter skolan upp till Mackinac vilket är längst uppe i michigan, vi ska spendera två nätter där, åka över till ön, skulle kalla det som en förstorning utav Ven, nästan inga billar, utan cykel är det som gäller!! gillas.
 
Vår plan när att åka hem på söndagen tidigt på morgonen för att hinna med ett EF event, vi ska gå rundor på baseball stadium och kolla!! 
 
Helg (4) 
 
Prom på fredagen, så sjukt taggad! 
 
Tidigt på lördgmorgon åker vi till Canada, stannar en natt och kommer hem på söndag kväll.
 
Måndag är vi lediga, så vi ska försöka hinna med Detroit zoo!
 
Helg (5)
 
Åker ner till Ohio för att hälsa på värdsläkt, se en graduate, och förhoppningsvis hinna med cedar point vilket är ett tivioli ställe!
 
Helg (6)
 
Ska försöka hinna med att ha ett avslutingsparty på fredagen, på lördagen är det min skolas graduation som jag inte får vara med på vilket suger sjukt mycket!!
 
Helg (7)
 
På fredagen den 13/6 drar vi till Lag vegas baby!! och stannar ända till 23/6!! 
 
Sen åker jag hem den 26/6!!
 
Ska hinna med massa annat med,så som  banquets för leadership, band, och tennis!!

RSS 2.0