29/9

Kom hem från Isabella för 2h sen, hade en jätte bra helg där.. Idag  åkte vi ut för att äta frulle, jätte gott med äkta amrecansk frukost, sen gick vi rundor på Green Hills Mall, gud vad fint det var där. Sedan åt vi igen 5h senare dock, på The chesscake faktory för att fira Issas fördelsedag, och där var ''fin'' mat eller vad man ska säga ingen MC iaf som jag fått leva med ett tag här, fick även tesa på en cheescake, så nu är jag i matkoma för hela veckan. 
 
Imorgon är det ny vecka och nya tag! På fredag har vi en 3h day sen är det FALL BREAK, sjuk att jag redan varigt här i lite mer än 5 veckor. 
 
EN VECKA kvar till florida, och planerna börjar se bättre ut, vi åker på söndag morgon och stannar i Atlanta på six-flags, google it. och spenderar natten där, sen åker vi vidare till Panama city där det kommer vara sol, bad och shopping. kommer förhoppningsvis ta surf lektioner, så sjukt coolt!! Sen åker vi tillbka en vecka senare och är framme söndagkväll. 
 
I veckan kommer jag börja med 'The difference between America and Sweden'' så håll koll! 
 
Och ännu en gång tack för allt stld jag får från alla där hemma, bästa!! 
 
Min stavning och fel val av ord osv börjar bli sämmre känner jag, hoppas ni kan leva med det!
 
babes!
 
 
 

Suger på detta!

Detta är inte min bästa sida... Har haft ganska fullt upp, eller nä har bara inte orkat blogga! Veckan var jätte konstigt, speciellt i fredags i skolan då min bibellärare försökte hitta den Helge anden och bad honom komma till allas kroppar, sjukt var det! Vi skippade till och med potography lektionen, mrs Jackson kom in i klass rummet och sa, "god wannts me to bing you back to the bibleclass, he wannts me to keep going, god is telling me this, I can feel it" det var så sjukt läskigt, och konstig från min sida och spännande och kul att se att verkligen alla var med och bad och hjälpte min lärare att be den Helge anden komma fram, men kan ju lung säga att det bliv lite för mycket för min del.  allt bra som händer tror dom Gud gör och allt dåligt är dom självs fel. Nog om tro, är just nu hos Isabella en tysk utbytesstudent och kommer vara här hela helgen, jätte kul! Igår var vi nere i Down town Franklin och åt, och idag gick vi upp tidigt för Isabella hade ett Xc-meet, nu ska vi dra och shoppa nån stans! 

hör av mig om något nytt kommer upp! 



4 WEEKS IN USA

Stannade hemma från skolan idag, då jag inte mådde bra imorse! Hur skönt som helst, behöver verkligen det! Fick pratat med en tjej från boston kontoret och förhoppningsvis kommer det bli bättre med familjen!! sen skypade jag med Marlene, Lowisa och sist Rova, är så sjukt glad att jag har er vid min sida!! så dagen gick sjukt fort ändå! 
 
Imorgon är det matteprov, och någon slagt samling där alla spelanra visar upp sig, fråga mig inte vad det heter!! 
Efter skolan lämnar Marissa av mig på smyrna high school där jag ska möta upp Elizabeth efter hennes träning, sen drar vi och käkar och sen vidare på smyrnas footballgame, detta är en borta match!! och vad jag hört är de mycket roligare för alla hejar mycket mer då plus att ingen av lagen har förblorat någon match innan!! 
 
Q/A- fick en fråga för ett tag sen om var jag bor!- Bor i Nashville, Tennessee! eller i en förort cirka 10 min utanför! 
 
 
 
 
Haha var tvungen!!! 

 

Day 28

Igår hade vi taccokväll här hemma, sjukt gott var det! 
 
Det börjar bli bättre och bättre nu! Idag hade vi val i skolan, vem som skulle vara med i elevkåren osv, de fick göra sina tal sen fick vi rösta, det gick lite överstyr när det kom godisregn, och hårrt godis... det gjorde bara ont..
Annars har dagen gått i ett, precis kommit hem, har prov imorgon och kanske sticker till kyrkan ikväll för att träffa alla ungdomar där, det är inte så tråkigt som det låter inte när vi umgås!!
 
Fyra prov på fredag ser jag dock inte fram emot...
 
Saknar alla där hemma sjukt mycket!! och tack till allt pepande och alla fina hälsningar, ni är bäst och ni vet vilka ni är!! 
 
Bild från i Söndags!! 
 

My life in America

Har fått endel klagomål angående min dåliga uppdatering så har lovet mig själv att blogga minst varanna dag, låter bra? 
Tänkte dra helgen lite snabbt, I fredags var jag på Smyrna homecoming game, en upplevelse som jag sent kommer glömma! har en instavideo som ni gärna får kolla på -> @Sarahrosensohn <-. Blev sedan hemkördav Elizabeth, sjukt härlig tjej! Lördagen gjorde jag och jennifer en svensk/tysk frulle, eller inte en amrecans iallafall! gott blev det också, sen segade vi hemma. Åkte ut och spelade frispy-golf (stavning), inte min grej med ''kul att testa på något nytt''. Fick snackat med lite vänner på skype, helt sjukt hur mycket jag saknar dom! 
Söndag, gick upp tidigt, lite skype med vänner sen iväg till kyrkan som inte var så tråkig.. första timmen var vi i grupp med massa i min ålder och snckade, fick en tröja och det bjöds på frulle! sen andra timmen lite mer eller mycket tråkig fick jag sitta och lyssna på musik om gud och lite sncak. Efter kyrkan åkte vi hem till han som häll i allt, käkade en sjukt god middag ( vi är nya i kyrkan och han ville lära känna oss bättre) jätte trevlig familj och han var sjukt excited på att träffa folk från Europa! Därefter åkte vi och hämtade upp Emmy och Debby åkte till ett mall för att träffa lite folk rån skolan, jätte kul! Åt eller blev bjuden på en undervatten restaurang med massa fiskar som simmade runt i restaurangen, sjukt cooolt! Känner att det börjar gå bättre nu, har lättare att prata med folk och jag försöker mer! 
Åker förmodligen till Florida om tre veckor på fallbreak, men en annan värdfamilj och fyra utbytesstudenter plus en eller två syskon! 5-6 tjejer i florida kan inte gå fel! Längtar sjukt! 
Har endel test denna veckan så måste brja plugga nu, vi hörs snart! 

Sep. 13, 2013

De senaste dagarna har verkligen varigt upp och ner, haft hemlängtan och i samma veva får jag reda på att min andra värdfamilj inte blir godkända... Vilket suger, min nuvarande är inte en jätte bra matchning... Så får se hur det blir inom den närmsta tiden, ska försöka att bo här och passa in, hoppas det blir bättre. Blev jätte glad idag när jag fick tillbaka mitt matteprov, speciellt när läraren säger att hela klassen hade blivit underkända... Fick lite panik men det visade sig att jag var den ända som fick A+ och den ända som blev godkänd, resten av klassen fick mellan 0-30%.. Haha lite kul att vara smart för engångs skull! Fick också A på mitt biologiprov!! Och redovisningen i historia, sjukt hemsk men är också avklarad!!


Imorgon efter skolan ska vi shoppa lite, sen hämtar Elizabeth mig och så ska vi nog käka, och kolla homecoming game på hennes skola, kommer bli sjukt kul!! Dock är jag borta hela dagen, typ 15h!! Fullrulle! Men det gillar jag! Vi hörs!


En stadsbuss i USA?!? Finns tydligen!


WEEKEND DAY- 18


I fredags drog vi hem efter skolan, snackade med lite vänner sen drog jag till nåt matställe, fick en gratis glass. det var en tjej som jobbade där och kom upp till mig och bara '' you seems to be nice, here'' sånt gör verkligen min dag 10 gåner bättre. Åkte sedan vidare till the footballgame, vi vann (!!!) med 54-15, det var rätt långtråkigt dock men ändå en upplevelse!


Lördag: Gick upp 06.00 (!!!) spring en runda käkade frulle och skypade med Lina och smsade med lite andra. Blev sedan upphämtad av Jill, Elizabeth och Hannah vi mötte upp en annan familj och åkte sedan vidare till en stor sjö cirka en timme bort, vi hurde båt och åkte ut, så sjukt kul och perfekt väder!! När vi var på väg tillbaka efter nästan kommit vilse ute på sjön, sjukt stor var den!! så var det polisbåtar ute i vattnet vi fick sedan reda på att de letade efter en människa, sjukt läskigt! Efter vi hade lämnat båten och allt åkte jag och Elizabet till Kyrkan för att möte upp deras kyrkgrupp och ha en tävling mellan tjejerna och killarna.. precis innan vi ska gå av märker jag att min plånbok är gone, och inser att jag glömt den på toaletten vid sjön, en timme bort!! fick lite panik med någon hade hittat den så allt löste sig och Jill var snäll och åkte och hämtade den idag! Iaf tävlingen gick ut på att båda lagen skulle börja med var sin stift och byta den mot något större eller bätte!! efter en timmes dörrknackning slutade vi med att fått en toalett, haha som vi skrattde! Vi mötte upp killarna igen och då insåg vi att vi var rätt körde när de kom med hela sin soffgrupp ink två bord... vet inte hur de lyckades menmen. Vi fick pizza och sen kollade vi film, var hemma hos Elizabeth vid 23 och somnade dirr!


Söndag: gick upp 7.30 för att åka till kyrkan, käkade frulle där och fick Chilatte, som jag saknat det! Denna kyrkan var mycket roligare än den min Vfamilj går till! det var rappare och dansare som uppträdde, sen var det en från Afrika som snackade, blev lite sömnig då med Rova underhöll mig under den tiden ( GRATTIS IGEN BABE)! Åkte sen med Elizabeth och hennes kompisar och käkade på Blue cost, sjukt gott med tacos!! Sen väntade vi bara på att hennes mamma skulle komma tillbaka med min plånbok. Blev körd hem igen och firade min Vsyster Jesicca som fyller 19 idag, hade ett litet party här med grill, glasstårta och lite annat gott så nu är jag mätt fram till jul!


Har fått lite plugg gjort nu men sparar resten tills imorgon, är rätt död nu! Imorgon ska alla utbytisar har pizzakväll, känns som om jag lever på pizza.. inte bra! Ha det så bra, puss!
 
Bilder från Lördagens båttur!
 
 
 
 

 

Day 15

Inget har funkat som jag vill de närmsta dagarna, har varigt deppig och vill bara hem, tyvärr!

Kommer inte få gå med seniors, min andra familj blev inte godkänd, så kommer stanna med en annan utbytesstudent hela året vilket jag egentligen inte vill, inget personligt men ni som känner mig vet att jag ville bo själv från början och tacka nej till ett jätte fint ställe i Arizona vilket jag ångrar sjukt mycket nu!! Min engelska bok är borta, måste jobba en en kines som inte kan särskilt mycket engelska på en historia prestation som jag själv knappt förstår... Ja, är allmänt depp, & som pricken över i:et så gör all den Kristina tron mig GALEN, det är så sjukt!!! Vi hade en bibellekton med hela skolan, men lite musik & uppträdanden + att rektorn snackar i 30 min om Gud, och hur mycket han älskar han osv osv, det gör mig galen!! Det ska vi ha varje onsdag! Han ställde frågan" ni som älskar Gud, och tror på han, räck upp handen nu" skojar inte ALLLLA även de få jag inte trodde skulle göra det, gjorde det. Alla räckte upp handen utom vi utbytisar, snacka om att rektorn kollade på oss med "den blicken".

Igår hade jag även en 20 min lång konversation med den ena mattanten,jätte gullig. Men hon blev nästan arg på ett vänligt sätt för att jag inte trodde på Gud osv eller var säker på att jag inte skulle bli troende i slutet av året! Jag sa- jag kommer inte tro på en person som jag inte kan se eller ha mött- då kommer hon med sitt mot argument " men har du sett en miljon dollar? Tror du på att det finns?" KOM IGEN LIXSOM!


Detta är mer eller mindre mitt liv just nu!!! Men har en känsla av att det kommer blir bättre!! Hoppas på det!! Ser iaf fram emot helgen, då jag ska få lite umgänge och ha sleep over at Elizabeth house, fira min värdsyster & ha bbqkväll här! Men imorgon är det footballgame, mitt första!! Ska blir kul att se dom förhoppningsvis vinna!!! Och näven se the cheerleading team som Taylor försöker får med mig i, haha keep dreaming! Ska sova nu,ha det så bra så hörs vi!!!

Och till alla i min klass!! NOLLA ETTORNA RIKTIGT MYCKET & SUP SÖNDER DOM, puss!


Sep. 03, 2013

Denna helgen + vår lediga dag idag har jag hunnit med shopping, min första forzen yoghurt i Nashville, kyrk-söndag, sjukt seeegt och tråkigt, bowling, restaurang mat, sovit ut & sitter nu ny duschad & fixat mina naglar! Har matte test imorgon, men palla plugga lixsom!

Angående mitt skolbyte, så får jag inte byta skola, och som det ser ut just nu inte klass heller, tråkigt men sant! Ska göra ett sista försök imorgon och fråga rektorn på skolan!

Har även tjat sönder på mina Vpäron, känner mig som den jobbiga ingen i familjen... Efter ett gym-kort!! Sagt till minst 4 gånger och varje gång får jag svaret.." Vi ska kolla upp lite mer om det..." Börjar tröttna på att säga till nu..

Imorgon är det skola vilket betyder gamla rutiner, längtar lite.. Att bara vara hemma blir rätt segt efter ett tag också!


Lite bilder som summerar helgen, maten är typical- the Thompson family meal!!


RSS 2.0