Ef @night


Ambassaden!

Började med att går upp 06.00 (!!!) åt hotellfrulle ( bästa som finns) sen åkte jag mot ambassaden, träffade på lite EF kompisar så snackade med dom mesans vi väntade på att få komma in, först gick vi igenom en säkerhetskontroll, sen gick vi vidare in och gjorde finger avtryck, väntade och väntade tills vi fick göra vår intervju vilket bostad av två frågor, "vart ska du bo i USA" och " vad gjorde du senaste gången där" sen var allt klart!!!Fortsatte dagen med mamma på stan med shopping god mat och är just nu på väg hem till Helsingborg igen, imorgon börjar jag 8.00 sen är det Valborg och jag är ledig på onsdag igen, helt ok vecka om man bortser från kemi och spanska provet som jag inte börjat plugga till ( känner paniken börja komma nu)


EF HELGEN!

Har haft en super bra helg här uppe i Vingåker, vi har gjort allt från sammanbets övningar övningar till uppträdanden till målat och ätit och mysig en massa, fler olika föreläsningar och info möten har dom också klämt in, vi höll igång från 7.30-00.30, här får ni lite bilder jag lyckades ta innan mitt minne tog slut, och kameran laddade ut..


EF FÖRBEREDELSELÄGER

Har förhoppningsvis packat ner allt nu tills imorgon, tåget går mot Katrineholm klockan 9.12 med 3 byten.. Är riktigt taggad och ska bli jätte roligt att träffa alla blivande utbytisar, vet inte riktigt vad som kommer hända där uppe mer än ett föräldrar möte på Söndag då mamma kommer upp. Annars tror jag vi ska göra massa olika och roliga aktiviteter tillsammans, blir säkert bra. Ska försöka uppdatera när jag är där uppe. Men på söndag kväll åker jag och mamma in till Stockholm för att sedan gå till ambassaden på måndag morgon, vi skulle samlas redan 8.30 så ingen sovmorgon för mig inte, har förhoppnings fixat allt som skulle fixas till ambassaden, tog en himla massa tid. Ska sova nu, natti!


Ingen mer Arizona!

Efter en ganska chill dag i skolan då vi fick sluta 30 min tidigare (lycka)!! dock inte förens 15.30, gick en snabb runda på stan innan jag kom hem och har sen dess stuttit med massa plugg, ska gå en liten runda snart så jag från en liten pause i allt pluggande. 
 
 
MER INFO OM USA!!!
 
okej, i förra veckan ringde EF till mig och frågade om jag ville bo med en annnan studen, tackade nej till det och skrev då ett medelenade till min Välkomstfamilj-mamma. Eftersom hon ville/måste eller något ta emot två studenter  ville hon inte längre ha mig som student och hjälpa mig att hitta familj, så därför ringde jag EF idag och då sa dom att de skulle hitta en ny placering till mig, så kommer förmodligen inte bo i Arizona längre, trkigt men hoppas på att jag kommer till ett bättre ställe, Califonien, florida eller New york hade inte varigt fel. Så hoppas på att dom hittar en permanent familj till mig och inte bara välkomstfamilj!!

RSS 2.0