2013

Då var 2013 snart över, en liten summering av året kommer här... (mest i bilder)

Januari:- Invigde året med restan av hbg nere vid kärnan (ink utegångsförbud, lycket.. nej)
 
 
 
En bättre middag fick jag även... 
 
Tog lagfotto med mitt saknade favvolag! 
 
 
Februari: Hbg var upplyst mer än vanligt, hade finmiddag med Linn, Fick träffa herr Ranelid. 
 
 
 
 
Mars: Fick åka skidor med skolan, ramlade ex antal gånger... Hannah fyllde år och vi firade henne, firade även påsken denna månad!
 
 
 
 
 
April: Började gymma, pluggade som en galing, hade en oförglömmlig klassfest, invigde longboarden med Linn, åkte iväg på EF lägret med Nicole i slutet + fixade visum i sthlm med mamma!

 
 
 
 
 
 
Maj: Spenderade mycket tid på plugget, min vänner och familjen!! Hade avslutning för 3orna,  & en rätt så spårad kväll och natt i Arild. 
 
 
 
 
 
Juni: Slutade mitt först år på gymnasiet, fick mitt första jobb, hade kul med vänner, åkte till spanien med mamma!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Juli: sommardagarn rullde på, jobbade som aldrig förr under båstads tennisveckor, galet kul var det!!  träffade kompisar kom närmre lina och oliva, hade kul med mina burdzz, åkte till gbg, träffade nytt folk, gjorde misstag och levde livet till fyllo, nog den bästa månaden delat med juni under 2013!!
 
 
 
 
 
 
 
Augusit: Denna månaden hände det gejer, åkte till holland, jobbde in i det sista, träffade mina älskngar, chillade sönder i min favvo sommar stad, båstad! Fick värdfamilj och en skolplats i Smyrna, TN! Fick göra det mest jobbiga, säga hejdå till alla, fick träffa min värdfamilj, börja high school, fylla 17. 
 
 
 
 
 
 
 
 
September: Dagarna rullade på fint i usa, fick åka båt med min favvo tjej, och leva det amrekanska livet!!
 
 
Oktober: Åkte till Atlanta, GA, och vidare till florida  fick simma med delfiner, uppleva homecomingweek på high school, något som jag aldrig kommer glömma, haha!!
 
 
 
 
 
Oktober: En jobbig månad för min del, spenderade min sista tid i TN, bytte familj, skola och stat.. kom till michigan där jag är just nu, bytte från  en kristen skola till en public high school, coolt att fått uppblva båda somtidgt som det varigt jobbigt på ett sätt!! 
Fick träffa en massa nya människor fårn värden över, hur coolt är inte det?!?!
 
December: En jobbig månad, mycket hemlängtan.. Firade amrekansjul, hängt mycket med två killar från tyskland & sverige, samt lite andra utbytisar, haft mina deep talk med sverige och hittat på lite små saker här och där, försökt komma in i michigan så gott jag kan!! Besökte även IKEA (!!)

 
 
'
 
 
 
Sådära, nu är det bara 2 dagar kvar av detta året HUR GALET!! det har verklgen varigt ett upp och ner år, haft livets bästa stunder, de jobbigaste, de roligaste, de tråkigaste, de konstigaste, de spårigaste, men framför allt så har jag fått så många nya och underbra minnen, nya vänner värden över som jag aldirg vill glömma!!! 
 
Hoppas 2014 kommer bli ännu bättre, vilket jag tror, har en del planer för 2014 som jag kommer dela med mig av senare!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: lina gustavsson

shit vilket år du och vi har haft!! längtar tills du kommer hem -då ska vi spåra ännu mer, ha ännu roligare och göra det till året vi aldrig kommer glömma. saknar dig
puss

2013-12-30 @ 17:19:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0