2013

Då var 2013 snart över, en liten summering av året kommer här... (mest i bilder)

Januari:- Invigde året med restan av hbg nere vid kärnan (ink utegångsförbud, lycket.. nej)
 
 
 
En bättre middag fick jag även... 
 
Tog lagfotto med mitt saknade favvolag! 
 
 
Februari: Hbg var upplyst mer än vanligt, hade finmiddag med Linn, Fick träffa herr Ranelid. 
 
 
 
 
Mars: Fick åka skidor med skolan, ramlade ex antal gånger... Hannah fyllde år och vi firade henne, firade även påsken denna månad!
 
 
 
 
 
April: Började gymma, pluggade som en galing, hade en oförglömmlig klassfest, invigde longboarden med Linn, åkte iväg på EF lägret med Nicole i slutet + fixade visum i sthlm med mamma!

 
 
 
 
 
 
Maj: Spenderade mycket tid på plugget, min vänner och familjen!! Hade avslutning för 3orna,  & en rätt så spårad kväll och natt i Arild. 
 
 
 
 
 
Juni: Slutade mitt först år på gymnasiet, fick mitt första jobb, hade kul med vänner, åkte till spanien med mamma!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Juli: sommardagarn rullde på, jobbade som aldrig förr under båstads tennisveckor, galet kul var det!!  träffade kompisar kom närmre lina och oliva, hade kul med mina burdzz, åkte till gbg, träffade nytt folk, gjorde misstag och levde livet till fyllo, nog den bästa månaden delat med juni under 2013!!
 
 
 
 
 
 
 
Augusit: Denna månaden hände det gejer, åkte till holland, jobbde in i det sista, träffade mina älskngar, chillade sönder i min favvo sommar stad, båstad! Fick värdfamilj och en skolplats i Smyrna, TN! Fick göra det mest jobbiga, säga hejdå till alla, fick träffa min värdfamilj, börja high school, fylla 17. 
 
 
 
 
 
 
 
 
September: Dagarna rullade på fint i usa, fick åka båt med min favvo tjej, och leva det amrekanska livet!!




 
 
Oktober: Åkte till Atlanta, GA, och vidare till florida  fick simma med delfiner, uppleva homecomingweek på high school, något som jag aldrig kommer glömma, haha!!
 
 
 
 
 
Oktober: En jobbig månad för min del, spenderade min sista tid i TN, bytte familj, skola och stat.. kom till michigan där jag är just nu, bytte från  en kristen skola till en public high school, coolt att fått uppblva båda somtidgt som det varigt jobbigt på ett sätt!! 
Fick träffa en massa nya människor fårn värden över, hur coolt är inte det?!?!
 
December: En jobbig månad, mycket hemlängtan.. Firade amrekansjul, hängt mycket med två killar från tyskland & sverige, samt lite andra utbytisar, haft mina deep talk med sverige och hittat på lite små saker här och där, försökt komma in i michigan så gott jag kan!! Besökte även IKEA (!!)

 
 
'
 
 
 
Sådära, nu är det bara 2 dagar kvar av detta året HUR GALET!! det har verklgen varigt ett upp och ner år, haft livets bästa stunder, de jobbigaste, de roligaste, de tråkigaste, de konstigaste, de spårigaste, men framför allt så har jag fått så många nya och underbra minnen, nya vänner värden över som jag aldirg vill glömma!!! 
 
Hoppas 2014 kommer bli ännu bättre, vilket jag tror, har en del planer för 2014 som jag kommer dela med mig av senare!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagarna rullar på!!

Onsdag- den amrekanska julafton! Alla gäster kom hit vid 2, vi åt amrekanskjulmat, öppnade paket, och äta efterätt, alla var sedan borta 2h senare.. Här går det undan.. För att sammanfatta denna julen- "jag överlevde iaf" lite hemlängtan osv speciellt den 24;e så blev det bättre med lite Skype dates från Europa! 

Dålig bil på maten som vi hade.. 



Torsdag- chillade hemma, Åkte till IKEA (!!!) köpte massa svenskmat, så.jävla.gott! åkte över till axel & Mike för dom hade en burhaha vilket betyder att deras värdbror har ett litet party, någon av deras tidigare studenter som kommit på namnet! Hah'!





Fredag- blev hämtad 9.30 för att hänga med axel, Mia (från dk) och min rep Anita till ett skidställe, dock kunde jag inte åka så hängde i downtown med Anita, åt, gick rundor och fika! På kvällen hängde jag hos Mia, käka och kollade film, mys! 







Idag- vaknade runt ett, har chillar käkat lite svenskjulamt från Ikea!! Gott som fan! Ska kanske över till axel, Michael men Mia lite senare! Hörs! 



De senaste dagarna

De senaste dagarna har jag....
 
Fredag- fick jullov vid 10.30, åkte hem och chillade tills 18 då jag åkte iväg med min värdmamma och coco för att åka hem till olika hus och käka, vi började hos en för förrätt sendan åkte vi vidare till ett annat hus för att käka sallad, sen till kyrkan för huvudmålet och sist till ett anat hus för efterrätten, vi kom hem runt 22.30 helt proppmätt!! 
 
Lördag- åkte till en outlett, gick rundor där med axel ( tysk utbytesstudent) i 3h.. hade kul. På kvällen åkte jag hem till axel och michel där det var massa folk för deras host bror hade ett party.. kom hem vid 00.
 
Söndag- Åkte hem till axel och michel igen, åkte till en internationell butik, köpte saffran, daim och lingonsylt!! bakade överdirvet mycket kakor, käkade ute och kollade film kom hem vid 00.30
 
Måndag- dagens planer är att gå på bio med axel, michael och Sarah sedan vet jag inte mer! 
 
Dagens ilandsprobelm- VAD SKA JG GÖRA PÅ NYÅR..... sen har jag hundra andra problem, haha! 
 
Och att det är den svenska julafton imorgon känns inte alls, detta året kommer bli en helt annan jul, hoppas den kan bli lite bra iaf! måste bara få lite mer julkänsla! 

helgen

Hade en sjukt rolig kväll igår, fick träffa en massa nytt folk vilket uppsakttas till tusen, ny kontakter värden över tackar man aldrig nej till!! så sjukt härliga människor det finns i vår värd! käkade, minglade, spelade julklappseplat och fick med mig hem en jätte gossig filt, lär bhövaas eftersom det är svinkallt här hemma!! 

Idag söndag har jag skypat med folk där hemma, fick även snckat med Emelie och mells igår, skönt att få prata av sig! annars har jag inte gjort ett skit, stutit hemma stora delar av dagen, men skönt det med, nä skoja det är svin trågkigt och börjat trötta på det eftersom det händer lite för ofta nu för tiden, fick iaf käkat thai mat till lunch, som jag saknat det! 
EL GRUPBILD!
utbytessutudenter från hela värden°! coolt!
 
Skype med mells!
 

Friday, 13!

Skulle kommit upp i fredags....

Det bli bättre och bättre, snckar med nytt folk varje dag vilket är jätte kul! hade lite planer idag på att gå på en basketmatch, käka och kolla bio eller gå på ett party, men allt krachade när min kompis inte mådde bra och drog hem ist.. fick även huvudverk så nu istter jag här nerbäddad i soffan med te och vilar! Imorgon ska jag upp tidigt för att gå på en babyshower, sen ska jag baka kladdkaka som jag ska ta med till en utbytesstudent träff som ska hållas på kvällen hos en reprecentant, kommer nog bli en rolig dag imorgon! På söndag ska jag inte göra ett skit, som vanligt då!! 
hoppas alla haft en skön lucia hemma i sverige!!


 
 

Dagarna bara springer förbi #DAY112

Skrev ett jätte långt inlägg nyss som såklart gick bort... Så ska sammfatta det lite kort nu innan jag somnar! 

Helgen rullade på med bowling där jag även vann, haha vinner aldrig!! Volontärjobbade, sjukt kul speciellt med dessa två tjejer!! 

Coco från Taiwan och Livia från Tyskland! 


Kollade hockey och käkade pizza för andra gången samma dag (!!) 


Hade sedan tjejkväll med Tyskens värdsyster och hennes vänner!! Somnade in vid 03 tiden




Vaknade upp till pankaksfrulle och sedan åkte vi hem och så gjorde vi inte så mycke mer den söndagen! 

Måndag & tisdag var var vanlig skola, hem äta & sova! Inget speciellt! 

MEN idag har det hänt lite saker, hände hos rektorn till slut efter 20 mins yrande på skolan efter ett lösenord till min inloggning till ett test på datorn! Iaf så fick jag snackat med han och det var nog det bästa jag gjort sen jag kom hit haha! 

Han fixade så jag blev en senior, hjälpe mig med att hitta lite efterskol aktiviteter osv, är nu får jag gå på prom, käka lunch ute och kanske ta graduation! Är sjukt glad att jag får göra detta, hur coolt är det inte att få spendera ett år på high school?!? GRYMT MÅ JAG SÄGA! 

Mitt id-kort som alla måste ha på skolan! 

Snön har även lagt sig här nere i Michigan! Fint! 


Ska ta och försöka sova nu, & gå upp 06.30 imorogn.. Det tar på en att börja så tidigt haha! 


Ge Aldrig upp, det löser sig!! #DAY107

Sitter just nu i skolan ( ja vi får ha mobilen på denna skolan, dom är inte lika strikta som en privat) hur som helst har jag bytt en klass till hemkunskap, mycket roligare och folk i den klassen puls matteklassen gör verkligen min dag 100 gånger bättre, det är så jag överlever dagar just nu! Matten och ekonomin klassen är sjukt svåra och jobbiga, får dock lite fördelar i EK klasen dock inte i matten, men jag gör mitt bästa där. Har inga planer inför ikväll, men imorogn är det bowling kalas för Coco som fyller 18, bowling kalas hade man när man var 9 tänker ni, jo livet i USA säger jag bara!! Hade det varigt i Sverige hade det firats på ett helt annat sät! Sen ska vi åka till min IEC Su som bor en timme bort, gå på hockey och ha sleepover, fick välja mellan det eller hänga med lite andra utbytisar för att hoppa trampolin och ha filmkväll, men känner att jag behöver träffa min IEC så passar på att göra det, ser fram emot att komma bort lite och får lite socialt umgänge för en helg, även sånt som hjälper mig att glömma min hemlängtan, och mår därför 100 gånger bättre!! 

Dessa två saknar jag emormt!! Förhoppningsvis kommer de från TN under vårlovet och hälsar på mig, ännu en go anledning till att stanna här!! 




DAY 103

Denna dagen har varigt riktigt hemsk... började med att jag försov mig så fick stress som en galning för att hinna... lunchen kom och jag fick typ panik, visste inte var jag skulle göra, visste att jag behövde gå och prata med rektorn så vi kunde fixa lite klasser så passade på att göra det då! Kunde verkligen inte hjälpa det, allt tungt som hängde i mig kom och tårarna bara rann.. så vi gick till hans kontor, snackade och han försökte hjälpa mig, ska se om det finns någon annan att snacka med imorgon, behöver verkligen snacka av mig med någon face to face!! Har haft sjukt med hemlängtan, grejen är den, jga vill inte hem... jag vill bara att det ska bli bra vilket jag hoppas det blir innan jul!! Hade tänkt att dra och springa för att inte bara sitta hemma, och inte ha ett smack att snacka om eller göra... ska få lite läxor gjort sen drar jag ut, och sen hem äta och i säng tidigt.. att behöva börja 7.18 är ingen höjdare, menmen jag vänjer mig nog! 


lite fler bilder från bästa veckan här i staterna, Floridaveckan med en familj från min förra skola
 
 
 
 
 

RSS 2.0