DAY 177

Måndag: Vanlig skoldag, inne i rutinerna nu, och vardagarna rullar på, efter skolan var det puderpuff möte, så tänkte vara med på det, för er som inte vet vad det är, så spelar seniortjejna mot juniortjejerna americanfootball, och killarna är cheerleaders!- bytte även radio 1 mot leadership, vilket var det bästa jag kunde göra, har så sjukt kul i den klassen, vi planerar alla skolansevent osv, och alla är så sjukt snälla där!! 

Tisdag- var sjukt trött hela skoldagen, bytt till C-lunch, och käkar nu i klassrummet med alla från leadershipen! 
hade soccer träning, eller vi gymmade vilket var sjukt nice. Fixade lunch till mina värdbröder! och sov tidigt!
 
Onsdag- LÅNGSKOLDAG, 7-17. Hjälpte till backstage på en talentshow practice, eller seniornight som vi i ledership håller på att planera, hade jätte kul med alla där, och tramsade sedan rundor med axel hela kvällen!! 
 
Torsdag. Trött sarah gick upp 5.45.... skoldagen rullade på, bjöd alla på djungelvrål och fick mig ett gott skratt!!
hade konditoinsträning på kvällen, fyfan vad jobbigt det va!! 
 
Fredag- och valentines day, alla delade ut blommor i skolan, och fina nallar!! vi blev bjudna på lite för mycket glass i leadership klassen. Hade en jätte rolig lunch med tjejerna som fick höra lite hur våra förhållanden i Sveige funkar, oj vad alla var förvånade!! Ikväll blir det pizza och förmoligen någon film! Nu har jag lov tills nästa måndag!!
Det kommer även flytta in en kille frå italien på måndag, så nu är vi 4 utbytisar!!
 
Vendela nominerade mig till Facebook-beersaken så istället för beer, ( så jag inte bli hemskickad) får köra på någon äcklig dryck som michel hade när han va sjuk, hört att den smakar som svett... mmmmmm

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0