Day 192

I måndags var jag sjuk så stannde hemma, tisadag-torsdag helt vanliga skoldagar !!

I fredags åkte alla vi i leadership classen till ett collage för att kolla på olika presentationer samt att vi skulle göra lite presentationer, hade sjukt kul!! det var så sjukt galet, och dagen sprang förbi jätte fort! Dagens rolgaste händelse var när jag och några andra ledde minst 200 pers till matsalen, och vi visste inte ens om vi gick rätt, haha!! men vi lyckades och vi fick käk först!

på kvällen gick vi på tjejernas basketmatch, det var galet kul och vi i hejarklckaen var as grymma!! och guess who is district champions? jo vi!! as kul när vi vann, då skullle coach Lee slänga sig i studentpubliken, trodde dom skulle tappa han ett tag men det funka! 
 
Idag kom Emma från sverige över, har mast chillat hemma inte hänt super mycket, imorgon ska jag få lite plugg gjort!

Dagens fundering: när i hela värden ska jag få en värdfamilj så jag kan börja känna mig lugn och komma in i allt?? har bott hos min representant i 7v, Ef har lovat mig en värdfamilj i 12v, BULLSHIT att dom lovar en ny värdfamilj efter 2-8v som dom skriver på deras hemsida!! Så nu ska jag bara få veta om jag får stanna på min skola eller inte, eller om jag ska få byta stt igen, sa till ef för 1,5v sen att jag kunde försöka i 2v till  att hitta en familj i mitt område, sen kunde de börja leta i hela usa... plus att EF boston är bortresta i 10 dagar gör inte saken bättre heller!! måste säga att jag är så trött på detta företag så det finns inte, man lär sig helt klart av sina misstag! 
 
 
bilder från fredagen!! 
 
 
Bilder från tjej basketmatchen
 
Pappa överraskade hannhis med blommor!! 
 

Kommentarer
Postat av: anonym

Hej! Jag funderar själv på att bli utbytesstudent och har så många frågor, här är bara några av de frågor som jag undrar!
Får man välja värdfamilj elr vilken stat man vill bo i?
Hur länge kan man vara ustudent?
Är high school som i filmer? Vad är det som skiljer sig om inte?
Är det typ cheerleder som är de "populära" och fotbollskillarna?
Är festerna med röda muggar?
Gick du typ på gymnastik innan eller var du typ jättevig skatt du kunde vara med i laget?
Är det många av dina vänner som har bil som kan skjutsa dig?
Är det svårt att förstå engelskan? Vilket betyg har du i engelska i Sverige innan då åkte? Har C, vg tror du att jag skulle kunna klara det?
Kmr kanske på mer frågor sen… puss❤

2014-03-03 @ 21:01:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0